jan 032014
 

Het was me het jaar wel 2013…… we hebben het ‘ zwaar voor de kiezen gehad’ . Toch heeft ook een zwaar jaar zoveel goeds in zich. Zoveel liefde en omhulling heb ik gevoeld. Nu , even, terug in Frankrijk. Het is alsof ik nooit ben weg geweest. De katten zijn niet bij me weg te slaan, de kachel snort tevreden. De zon schijnt af en toe, buiten is het heerlijk.

Hoe nu verder? 2014 zal ons dat uiteindelijk wel leren. De dagen maar nemen zoals ze zich aandienen.

Ik ga de camping draaien en de gite verhuren. Peter blijft, op de achtergrond,  meehelpen voor de zware klussen.

Laten we hopen dat 2014 een goed zomerseizoen mag geven waarin het vakantiehuis ( gite) VELE weken is verhuurd en waarbij de camping lekker draait!

(Jullie ideëen hierover en de hulp met het verspreiden van de folders zijn meer dan welkom) en verder? verder zien we wel………. Ik hoop iedere maand weer een verhaaltje te kunnen schrijven. Misschien kunnen jullie regelmatig de website bezoeken  (www.petits-fours.fr). Hoe meer ‘ klicks’ hoe hoger we komen in de ‘ ranking’, dus hoe makkelijker het wordt ons te vinden via internet.

Transavia vliegt nu ook in de winter naar Bergerac op  maandag, woensdag en vrijdag. Vroegboeken ( dus snel)betekent goedkoop reizen ( vanaf 100 euro retour p/p). In Bergerac een auto huren en je bent zo bij Petits-fours. Zo zijn we, zelfs in de winter  en  het vroege voorjaar, binnen vliegbereik. Wat denk je van een vrienden-, vriendinnen midweek, lang weekend of week? Kom met de auto, trein of vliegtuig. Petits-fours komt steeds dichter bij!

Moederdag of vaderdag vieren in Frankrijk, je verjaardag of trouwdag. Pasen, pinksteren, meivakantie etc. Zelf zorgen of geheel verzorgd worden, er is zoveel mogelijk.

Wandelen, heerlijk eten, drinken ( biologisch). Ontspanningsmassages, gezichtsverzorging met produkten uit de natuur, zwemmen in het ecologische zwembad ( zonder chloor). Naar de markt in Piégut, winkelen/stadswandeling in Périgueux of Angouléme. Brantôme een bezoek brengen of de grotten van Villars, mogelijkheden te over.

Ik zie jullie komst met plezier tegemoet,

Liefs

Cora

Kijk op de site voor nieuwe aanbiedingen: Valentijnsdagen. Samen met je lief 5 nachten/ 6 dagen  naar petits-fours en slechts 3 nachten betalen.